Bezoek vandaag onze virtuele jobbeurs Match IT: geopend van 14 tot 18 uur

Registreer nu en maak op 29 april kennis met uw toekomstige werkgever. © DN
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

De jobbeurs Match IT van Data News en Data News Jobs vindt ook dit jaar helemaal digitaal plaats. Vandaag kan u, tussen 14 en 18 uur, vanuit je kot een nieuwe of eerste ICT-uitdaging te pakken krijgen.

Uw toekomstige werkgever ontmoeten vanuit uw comfortabele en veilige thuisomgeving? Dat kan. Data News organiseert een tweede digitale editie van de IT-jobbeurs Match IT. Met de jobbeurs Match IT speelt Data News al enkele jaren in op het grote tekort aan ICT-werkkrachten in ons land.

Op 29 april openen we om 14 uur de deuren van de virtuele beursvloer. Tot 18 uur kan u de jobbeurs virtueel doorwandelen en kennismaken met mogelijke werkgevers. Volledig digitaal: dat heeft uiteraard ook voordelen, want u kiest zelf wanneer u even tijd vindt om een kijkje te gaan nemen én u bespaart een verplaatsing. Het laat u ook toe om uitgebreid de tijd te nemen om de werkomgeving van kandidaat-werkgevers goed in te schatten en ongestoord de nodige achtergrondinformatie te verzamelen.

Een bezoekje aan de virtuele jobbeurs en de standhouders is uiteraard volledig gratis. Maar registreren is wel noodzakelijk. Zo kan u zelf uw profiel aanmaken en uw curriculum vitae alvast opladen – kwestie van goed voorbereid te zijn. We wensen u alvast veel succes in uw zoektocht naar een eerste of nieuwe ICT-uitdaging en zien u graag op 29 april, vanuit uw eigen kot.

Praktisch

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content