Buytaert opnieuw geprezen in VS

Marc Husquinet Marc Husquinet is redacteur van Data News.

Business Insider plaatst Dries in een lijst met 50 meest invloedrijke persoonlijkheden.

Het is al een tijdje duidelijk dat de naam Dries Buytaert de Amerikaanse pers niet onverschillig laat. Nu is het de beurt aan Business Insider, dat Buytaert in een lijst plaatst met 50 meest invloedrijke persoonlijkheden en Acquia opvoert als een start-up waar je op kan bouwen. Dries Buytaert blijft de jongste tijd de awards en de vermeldingen in lijstjes ophopen. Zijn naam blinkt al een tijdje in de top 50 met meest invloedrijke techies, en Forbes nam Acquia op in de lijst met 100 meest beloftevolle start-ups.

“De God van de open source CMS-systemen”, zo wordt ie genoemd. Met de creatie van Drupal heeft ie één van ’s werelds populairste content managementsystemen op zijn conto, waarop miljoenen websites draaien, waaronder die van het Witte Huis, de NASA en Twitter.

“Buytaert is voor Drupal wat Linus Torvalds is voor Linux”, aldus Business Insider. De site vermeldt nog dat Acquia groeit als kool. Het bedrijf heeft bijna 2.000 klanten, en de clouddiensten herbergen maar liefst 200.000 commerciële sites.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content