Carole Santens managing director bij de Belgian Digital Infrastructure Association

Carole Santens © Debby Termonia
Els Bellens
Els Bellens Technologiejournaliste bij Data News

Carole Santens verlaat na tien jaar Data News om de datacenterorganisatie, die vorig jaar werd opgericht, mee vorm te geven. Ze combineert de rol meteen ook met die van manager Commercie & Partnerrelaties bij de Dutch Data Center Association.

Carole Santens zal als managing director de Belgian Digital Infrastructure Association (BDIA) in zijn dagelijkse werking leiden en moet de organisatie verder helpen groeien. De BDIA werd vorig jaar opgericht als een sectorfederatie voor Belgische datacenters en infrastructuurspelers. Onder meer Datacenter United, Edgeconnex, KevlinX, ABB, Arcadiz en Schneider Electric zijn lid.

Met Santens krijgt de organisatie nu iemand aan het hoofd met jarenlange ervaring in de IT-wereld. De voorbije tien jaar verzorgde Santens als Media Expert mee de sales van Data News. Daarvoor werkte ze voor SBS Belgium en Brightfish.

Als onderdeel van haar nieuwe rol wordt Santens ook manager Commercie & Partnerrelaties bij de zusterorganisatie, de Dutch Data Center Association. Daar zal ze fungeren als contactpersoon voor vragen rond onder meer partnerships.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content