Christel Verhoye ruilt NGA voor SAP

Christel Verhoye © .

Na vier jaar in het Spaanse Granada keert Christel Verhoye terug naar België. Al blijft ze actief op Europees vlak.

Verhoye werkt sinds 1 november voor SAP als Service Delivery Executive. In die rol volgt ze alle projecten bij grote klanten op die starten met Successfactors, een bedrijf dat in 2011 door SAP werd overgenomen. Verhoye verhuist naar Brussel om dichter bij een Europese hub van SAP te zitten. Al is het wel de bedoeling dat ze projecten in heel Europa opvolg.

Tot voor kort verbleef Verhoye in Granada, waar ze 3,5 jaar lang verantwoordelijk was voor het Granada delivery center van NorthgateArinso (NGA). “Inhoudelijk was de missie daar volbracht. Het center is volwassen, alle processen en het personeel zijn geïnstalleerd waardoor het business as usual werd.”

Omdat er in Granada niet meteen een even ambitieus project te vinden was, kwam ze in contact met SAP dat sinds de overname van Successfactors meer nood heeft aan profielen zoals Verhoye die zowel in HR als IT hun weg kennen. Ook in dat segment heeft de cloud immers zijn intrede gemaakt.

Verhoye werkte sinds 2007 voor NGA waarvan de laatste 3-4 jaar in Granada. Daarvoor was ze jarenlang HR-manager bij KBC Securities.

Lees hier het interview met Christel Verhoye uit november 2013.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content