Christoph Neut vertrekt bij Cegeka

Christophe Neut, Chief Commercial Officer Cegeka © Cegeka

De nummer 2 van Cegeka verlaat het bedrijf. Een verschil in visie ligt aan de oorzaak van zijn vertrek.

Christoph Neut was sinds augustus 2011 chief commercial officer van de Cegeka Groep en managing director van Cegeka Vlaanderen. Voor die tijd werkte hij even bij Stefanini en werkte hij ruim 13 jaar voor TechTeam Global als senior vicepresident en general manager Emea.

“Het bedrijf is klaar om een volgende stap te zetten en daar zaten we niet meer op één lijn”, zegt Neut aan Data News. “Maar het is een mooi verhaal geworden. Bij Cegeka zitten veel goede mensen en goede klanten en daar ben ik heel trots op. Ik heb er altijd met volle overgave gewerkt en nu ga ik met volle overgave voor een volgende uitdaging.”

Concreet is die volgende uitdaging nog niet. “Eerlijk gezegd heb ik nog niet veel nagedacht over wat volgt. Maar ik ben wel van plan binnen de sector te blijven met de ervaring die ik heb opgedaan. Dat kan opnieuw in een grote onderneming, maar evengoed bij kleine or jonge organisaties.”

Cegeka dankt Neut voor zijn werk van de afgelopen jaren en specifiek de internationale uitbreidingsstrategie. “Christoph heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de mooie groeicijfers van Cegeka”, stelt André Knaepen in een verklaring. “Zijn enthousiasme en resultaatsgerichte aanpak zijn cruciaal geweest voor de successen van de voorbije jaren. Ik ben hem dan ook bijzonder dankbaar voor zijn inzet. Cegeka komt nu in een nieuwe fase terecht. Een verschil in visie over de verdere uitbouw heeft tot deze gezamenlijke beslissing geleid.”

De lokale taken van Neut worden opgevolgd door de landverantwoordelijken. André Knaepen zelf zal tijdelijk de Europese verantwoordelijkheden opnemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content