Codit verkent het buitenland via joint-venture

© istock

Samen met een Nederlandse partner gaat Codit zijn activiteiten in het buitenland uitbreiden. Het zet de deur ook open voor andere spelers.

Zowel Codit als Axon Olympus specialiseren zich in applicatie-integratie en bedrijfsautomatisering op de platformen van Microsoft. Samen zijn ze al actief in België, Nederland, Frankrijk en Portugal maar onder de naam Codit International gaat dit op termijn uitbreiden.

Tegelijk zet de nieuwe joint-venture de deur open voor IT-ondernemers in andere landen. Zij kunnen onder de merknaam Codit in hun land diensten leveren rond Microsoft BizTalk Server- en Azure integratieoplossingen.

“Onze ambitie met Codit International is om eind 2016 in een aantal Europese landen organisaties te hebben die concreet aan de slag zijn met projecten in hun markt,” zegt Stijn Degrieck, ceo van Codit. “Wij helpen hen bij het uitbouwen van hun lokale Codit-organisatie. Door deze joint venture zullen we in staat zijn om te voldoen aan de groeiende internationale vraag naar kennis en ervaring.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content