Contraste Europe brengt haar clouddiensten onder in een nieuw bedrijf

© Getty Images/iStockphoto

Ict-dienstenleverancier Contraste Europe zal haar cloud-ondersteuning vanaf nu aanbieden onder de naam ‘The Digital Journey’. Philippe Briat komt aan het hoofd van het nieuwe bedrijf.

The Digital Journey (TDJ) moet klanten helpen bij de transformatie naar Next-Gen oplossingen, via een cloud-georiënteerde portefeuille van diensten en op basis van ‘best-of-breed’ oplossingen zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services en Office 365.

Daarvoor trekt Contraste Europe drie IT-ers aan met veel ervaring in cloud-computing. Philippe Briat wordt General Manager, Bertrand Dewamme wordt verantwoordelijk voor Sales & Marketing en Laurent Brouwers wordt Operations Manager.

De oprichting van TDJ volgt op de overname van Audaxis door Contraste Europe. Sindsdien draait de groep, die geleid wordt door Benoît Pirotte, een omzet van 45 miljoen Euro en telt het 450 medewerkers. Het levert voornamelijk diensten aan grote ondernemingen uit de financiële sector, nutsbedrijven en overheden. De groep is naast België ook actief in Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content