Dirk Beynaerts leidt security afdeling bij IBM Benelux

Dirk Beynaerts ruilt na zes jaar Verizon voor IBM waar hij Security Business Leader wordt voor de Benelux. Hij moet binnen de twee jaar IBM in deze regio positioneren op de nummer één op het vlak van security.

De 48-jarige Dirk Beynaerts maakte in 2008 de overstap naar de leverancierskant, na een loopbaan van 20 jaar in de it-afdeling van Acerta. http://datanews.knack.be/ict/nieuws/it-manager-dirk-beynaerts-springt-naar-leverancierskant/article-1194718326171.htm Hij groeide er door tot director security professional services verantwoordelijk voor de emea-regio.

Dirk Beynaerts moet bij IBM nu de securitybusiness verder opkrikken. “IBM legt een grote focus op security en investeert er ook fors in. Het doel is duidelijk. Binnen de twee jaar moeten we in de Benelux de nummer één zijn.” Deze week ging hij bij IBM aan de slag. Opvallend is trouwens dat vijf medewerkers van Verizon overstappen naar IBM.

Dirk Beynaerts is een fervente Anderlechtsupporter, houdt van stevige rock (gaat zeker naar de Rolling Stones in Werchter) en is vader van twee kinderen, de bijna 16-jarige Sofie en Niel (12).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content