Dirk Peeters tijdelijk CTO van Easynet

Dirk Peeters wordt tijdelijk CTO van Easynet. Hij combineert de opdracht met zijn huidige functie van managing director Northern Europe.

Peeters neemt daarmee de functies over van Justin Fielder die om persoonlijke redenen het bedrijf verlaat. Peeters heeft een achtergrond in het leiden van engineering-afdelingen, onder meer bij Alcatel, en heeft ook ervaring met product management, onder meer bij de B2B-afdeling van Telenet.

De functiewissel werd al begin augustus doorgevoerd. Daarbij is het is niet de bedoeling dat Peeters enkel de stoel warm houdt voor zijn opvolger. “Het is wel degelijk de bedoeling dat er een aantal dingen worden opgestart”, zegt Peeters. “Sinds mei hebben we een nieuwe ceo die zijn eigen accenten legt en het is de bedoeling om in die richting dingen door te voeren en de portfolio beter te aligneren.”

Peeters werkt als managing director Northern Europe doorgaans twee dagen per week vanuit België en drie dagen vanuit Amsterdam. Voor zijn extra functie blijft dat hetzelfde, al zal hij nu wat vaker naar het hoofdkantoor in Londen afreizen.

Hoe lang hij CTO blijft is nog niet bekend. Easynet is nog niet begonnen met de zoektocht naar een opvolger.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content