Dirk Slachmuylder ruilt Belgacom voor HP

Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Na zeven jaar Belgacom trekt Dirk Slachmuylder opnieuw naar HP. Hij wordt er general manager voor de imaging en printing group.

Na zeven jaar Belgacom trekt Dirk Slachmuylder opnieuw naar HP. Hij wordt er general manager voor de imaging en printing group.

De 43-jarige Dirk Slachmuylder heeft niet lang zonder werk gezeten. Vanaf 1 juni trekt hij naar HP waar hij de imaging en printing group voor de Belux zal leiden, een team van zo’n 60 medewerkers goed voor een omzet van naar schatting zo’n 300 miljoen euro.

Slachmuylder, een verwoed fietser en golfer, is tolk van opleiding, maar trok al snel naar de it-business. In ’89 begon hij bij Econcom als account manager om drie jaar later naar Dell te verhuizen als sales manager large accounts. In ’99 trekt hij naar Compaq als global account manager voor Alcatel. Compaq werd zoals bekend wat later overgenomen door HP. In april 2004 start hij bij Belgacom als verkoopsverantwoordelijke voor de overheid en de publieke sector. Daar groeide hij door als verkoopsdirecteur voor de corporate markt.

“Ik wou wel eens wat anders dan de verkoop,” vertelt de vader van twee kinderen van 13 en 16 jaar. “Dat vind ik nu bij HP als general manager in vooral de consumerwereld,” aldus Dirk Slachmuylder.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content