Dirk Verhofstadt krijgt topfunctie

Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Dirk Verhofstadt wordt de nieuwe topman van de vereniging die de Euraziatische Special Olympics in 2014 organiseert in Antwerpen.

Dirk Verhofstadt wordt de nieuwe topman van de vereniging die de Euraziatische Special Olympics in 2014 organiseert in Antwerpen. Verhofstadt werkt al 23 jaar bij SD Worx.

Voor Dirk Verhofstadt wordt het een nieuwe uitdaging. De Special Olympics, de sportieve topontmoeting voor mentaal gehandicapten, vinden in Antwerpen in 2014 plaats. Er worden meer dan 2.500 atleten uit 58 landen verwacht. Volgende week dinsdag wordt daarvoor een vzw opgericht. Voorzitter wordt Guido Kestens, ceo wordt Dirk Verhofstadt. Beiden zijn afkomstig van SD Worx. Op korte termijn is Dirk Verhofstadt op zoek naar een 5-tal kernfucties. De vereniging zal 30 tot 40 medewerkers tellen. Er wordt gerekend op een budget van zowat 10 miljoen euro.

Dirk Verhofdstadt is onlangs 60 geworden. De burgerlijk ingenieur electronica begon zijn loopbaan in april 1975 bij het it-bedrijf Burroughs (nu Unisys). Vier jaar later trekt hij naar Bacob (nu Dexia). In 1984 gaat hij aan de slag bij Wang, maar in de zomer van 1988 begint hij aan een loopbaan van 19 jaar als cio van SD Worx. Sinds drie jaar was Verhofstadt als directeur verantwoordelijk voor de internationale delivery activiteiten en allianties.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content