Dit zijn de kandidaten voor ICT Woman of the Year!

© Data News

Op donderdag 5 februari bekroont Data News de ICT Woman of the Year en de ICT Young Lady of The Year. in afwachting daarvan stellen we u graag de kandidates voor en kan u stemmen voor uw favoriet.

De ICT Lady of the Year is een vrouw die haar stempel drukt op de IT-sector. De genomineerden zijn vrouwen met pit die hun sporen verdiend hebben. Hetzij door hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen of door hun carrièrre in zijn geheel. Vorig jaar verkoos de jury Pascal Van Damme, country manager van Dell.

Voor de ICT Young Lady of the Year gaan we op zoek naar de opvolgster van Wendy Vermoesen (lead developer bij Real Dolmen). Vrouwen van dertig jaar of jonger die ondanks hun jonge leeftijd toch al een indrukwekkend weg hebben afgelegd.

Voor beide categoriën kan u stemmen op uw top drie. De jury kiest vervolgens uit de top drie een winnares. Die wordt bekendgemaakt op 5 februari in The Egg in Brussel. Wie er graag bij wil zijn kan zich hier inschrijven. Maar heren opgelet: mannen kunnen zich enkel inschrijven indien ze worden meegevraagd door een vrouw.

Bekijk hier de profielen van de Data News ICT Woman of the Year.

Bekijk hier de profielen van de Data News Young ICT Lady of the Year.

Stemmen op uw favoriete kandidates kan hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content