Edwin Hageman gaat BT Benelux leiden

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Edwin Hageman volgt Bas Burger op als ceo van BT in de Benelux.

Edwin Hageman volgt Bas Burger op als ceo van BT in de Benelux.

Bas Burger schoof onlangs door naar de functie van president voor Global Commerce bij BT. Hij wordt vanaf 1 januari vervangen door Edwin Hageman. Die zal dan rapporteren aan aan Luis Alvarez, President BT EMEA & BT Latijns-Amerika.

Hageman komt uit de eigen BT-stal. Hij was al lid van het Benelux executive team sinds 2007 waar hij verantwoordelijk was voor de strategie, producten en marketing. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het BTGS Enterprise Product Portfolio in de regio’s Europa, Latijns-Amerika en Azië-Pacific.

Hij belandde bij BT in 2005, na de overname van Infonet. Hij was daar managing director Managed Security & Mobility Services. Hageman was onder meer verantwoordelijk voor de integratie van Infonets diensten in het wereldwijde portfolio van BT.

De carrière van Hageman begon bij KPN in Nederland, waar hij in diverse sales- en marketingfuncties vervulde. In 1999 verhuisde hij naar Amerika om daar het kantoor van KPN aan de West Coast te leiden. In 2001 kwam hij terug naar Europa en trad in dienst bij Infonet.

Hageman voltooide een master opleiding in International Business aan de Sheffield Hallam University (UK) en behaalde ook een bachelorgraad aan de Hanzeschool Groningen. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen. Zijn vrije tijd besteedt hij het liefst aan voetbal, snowboarden en joggen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content