EMC bevestigt vertrouwen in Arnaud Bacros

EMC heeft Arnaud Bacros benoemd tot country manager Belux. De man was al sinds 10 juli country manager ad interim.

EMC heeft Arnaud Bacros benoemd tot country manager Belux. De man was al sinds 10 juli country manager ad interim. Bacros is 42 en werkt sinds 2000 voor EMC. Hij was actief in diverse sales- en managementsfuncties en was tot voor kort Technology Solutions Manager waarbij hij pre- en post- sales technical resources in België en Luxemburg beheerde. Voor zijn tijd bij EMC werkte hij onder meer bij BBL (vandaag ING) en Atos.

Begin juli schreven we nog dat Alain Sohet EMC om persoonlijke redenen verliet. Hij stond op dat moment iets meer dan een jaar aan het hoofd van het bedrijf. Daarbij werd hij ad interim opgevolgd door Bacros, maar die functie wordt nu definitief.

“Ik ben erg blij dat Arnaud de positie van BeLux Country Manager heeft aanvaard”, zegt Nicolas LeBlanc, vicepresident voor Spanje, Portugal, Israël, Griekenland en BeLux. “Tijdens zijn periode als country manager ad interim heeft EMC zijn aanwezigheidsgraad in de Belgische & Luxemburgse markt doen toenemen door onze Software Defined Data Center strategie uit te voeren. Arnaud heeft zich bewezen als de leider die we nodig hebben om enerzijds de unieke meerwaarde die EMC brengt aan onze klanten en business partners te communiceren, en om anderzijds de beste totale klantenervaring in beide landen aan te sturen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content