Everaet, Vorstermans en Duffeleer aan boord bij Option

Option heeft drie nieuwe leden aangeduid voor zijn raad van bestuur. Een daarvan is voormalig CIO of the Year Sabine Everaet.

Option heeft drie nieuwe leden aangeduid voor zijn raad van bestuur. Een daarvan is voormalig CIO of the Year Sabine Everaet. Het gaat naast Everaet om Jan Vorstermans en Dimitri Duffeleer. Tegelijk loopt het mandaat van Lawrence Levy en Philip Vermeulen af. Het mandaat van Olivier Lefebvre wordt met een jaar verlengd en ceo Frank Deschuytere wordt benoemd als executive director.

Everaet is Europees cio van Coca Cola en werd drie jaar geleden door Data News uitgeroepen alsCio of the Year. Binnen haar bedrijf is ze lid van het Europees managementsteam en leidt ze de projecten rond social enterprise en big data.

Jan Vorstermans was tot een jaar geleden coo van Telenet en was er onder meer verantwoordelijk voor technologie en infrastructuur. Sinds zijn vertrek is hij onder meer actief als investeerder via het pas opgerichte Volta Ventures en investeerde hij al in enkele start-ups die hij zelf ook begeleidt.

Dimitri Duffeleer is managing director en medeoprichter van het investeringsfonds Quaeroq dat actief investeert in Europese kmo’s uit verschillende sectoren. Hij zetelt ook in de raad van bestuur van onder meer RealDolmen, generix Group, Fountain en Connect.

Onder voorbehoud van een goedkeuring van de aandeelhoudersvergadering zal de raad van bestuur van Option voortaan bestaan uit de vier bovengenoemde namen samen met ceo Frank Deschuytere, Oprichter en ex-ceo Jan Callewaert en Francis Vanderhoydonck.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content