Ex-Colt-topman Ronny De Goedt verkoopdirecteur bij Getronics

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Ronny De Goedt, die tot dusver Colt Benelux leidde, stapt over naar Getronics om er chief sales officer te worden.

Ronny De Goedt, die tot dusver Colt Benelux leidde, stapt over naar Getronics om er chief sales officer te worden.

Ict-dienstenleverancier haalt Ronny De Goedt binnen om het vertrek van Patrick Christiaens op te vangen, “die zijn carrière buiten Getronics een nieuwe wending geeft”. Christiaens was aan boord bij Getronics sinds februari 2008 en leidde de verkoop sinds september 2009. Voordien was Christiaens general manager bij Hitachi Data Systems Benelux en director North Europe bij EMC. Hij bekleedde ook (sales)managementfuncties bij ondermeer CSC en Wang.

Zijn vervanger, Ronny De Goedt, komt over van telecomspeler Colt Benelux, waar hij sinds 2009 regional director was. De Aalstenaar is ingenieur elektronica van opleiding en behaalde een diploma Effective Management aan de Vlerick Management School. Voor zijn periode bij Colt was De Goedt al managing director bij Sopra en sales director bij Atos Origin Belux.

De Goedt zal in zijn nieuwe functie nauw samenwerken met het internationale salesteam. Hij heeft als voornaamste doelstelling de groeistrategie van Getronics te ondersteunen. Hij rapporteert aan Jean-Claude Vandenbosch, ceo van Getronics BeLux.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content