Freddy Van den Wyngaert voorzitter CIOforum

Freddy Van den Wyngaert is de nieuwe voorzitter van CIOforum. Het thema van de vereniging in 2009 wordt ‘Manage IT value’.

Freddy Van den Wyngaert is de nieuwe voorzitter van CIOforum. Het thema van de vereniging in 2009 wordt ‘Manage IT value’.

Freddy Van den Wyngaert, de cio van Agfa Healthcare, neemt de fakkel over van Edwin D’hondt, de cio van Umicore. Die leidde CIOforum de jongste drie jaar en breidde de vereniging uit van 20 naar ruim 50 cio’s. Vice-voorzitter wordt cio Luc Delombaerde van Vandemoortele. Dat werd maandag aangekondigd tijdens het eindejaars event van het CIOForum.

Freddy Van den Wyngaert is zopas door Data News ook [verkozen als cio of the year].

Het thema voor 2009 wordt ‘Manage IT value’. Daarin wordt ook ruimte gemaakt voor Green IT. Dit jaar werd gefocused op de hr problematiek. CioForum roept iedereen op om leraars uit te nodigen en een tijdje te laten meedraaien in de it-afdeling.Cio’s zouden ook zelf meer naar de scholen moeten trekken en luisteren naar jonge it-afgestudeerden. Eind november trokken alvast zes cio’s naar de Katholieke Hogeschool Kempen (KHK) in Geel voor een rondetafel debat met een 20-tal bachelor en master studenten. Meer info op [http://www.cioportal.be/]

Het filmpje daarover is [hier te downloaden].

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content