Geert Reynaerts ICT manager EVS

Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Na bijna 16 jaar bij Mobistar, kiest Geert Reynaerts voor EVS Broadcast Equipment. Hij wordt er de nieuwe ICT Manager.

Na bijna 16 jaar bij Mobistar, kiest Geert Reynaerts voor EVS Broadcast Equipment. Hij wordt er de nieuwe ICT Manager.

De 44-jarige Geert Reynaerts rijdt niet langer elke dag van Tienen naar Evere, maar voortaan filevrij naar Seraing, in de buurt van Luik. EVS Broadcast Equipment, dat ook nu tijdens de Wereldbeker voetbal hoge ogen gooit met haar oplossingen voor vertraagde beeldmontages, heeft Reynaerts aangetrokken als verantwoordelijke voor het ict-team. Er staan een aantal projecten op stapel, onder andere voor de nieuwbouw waar lan-infrastructuur en wifi moet geïntegreerd worden. Ook voor storage en unified communications staan er opdrachten op stapel.

Geert Reynaerts, graduaat informatica en telecommunicatie, begon zijn loopbaan in 1991 als programmeur/analyst bij de Metropolitan Bank, waar hij bijna 6 jaar blijft. In februari 1997 gaat hij aan de slag bij ECS International als IT en Services Consultant, maar eind 1998 wordt hij binnengehaald door Mobistar, eerst als head of office systems management, later als team leader lan en security services en sinds oktober vorig jaar als IS Operations manager verantwoordelijk voor lan, security en operations support systems.

Geert Reynaerts is gehuwd en heeft twee kinderen, een zoon van 11 en een dochter van 7. Hij speelde als jongeling synthesizer en houdt nog steeds van ‘een mix’ van muziek. Tot enkele jaren geleden was hij een begenadigd fietser, maar met de collega’s van EVS heeft hij zijn eerste mountainbikerit zonet achter de rug. EVS telt meer dan 500 medewerkers, waarvan 350 in België.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content