Geert Van Peteghem wordt managing director SAS Belux

Na ruim 12 jaar EMC stapt Geert Van Peteghem over naar SAS Belgie waar hij begin september aan de slag gaat. SAS telt zo’n 150 werknemers in ons land.

“De jongste jaren was ik betrokken in een aantal big data projecten en kwam ik ook in aanraking met SAS. Ik was gecharmeerd door hun aanpak,” vertelt de 44-jarige Geert Van Peteghem die jarenlang het boegbeeld was van EMC.

Van Peteghem startte zijn carrière bij EMC ruim 12 jaar geleden als partner sales manager voor Noord-Europa. In 2006 werd hij benoemd tot algemeen directeur Belux. Onder zijn leiding groeide de verkoop van zijn filiaal met 50 procent en werden de directe en indirecte distributiekanalen uitgebouwd.

Begin 2012 werd hij gepromoveerd tot director global services voor de regio Noord-Europa. http://datanews.knack.be/ict/nieuws/geert-van-peteghem-wordt-europese-servicesbaas-bij-emc/article-4000034629274.htm

Sinds november vorig jaar was hij verantwoordelijk voor ‘market development’. Voor zijn komst naar EMC was Geert Van Peteghem Business Development Manager bij Parametric Technology Corporation (leverancier van product lifecycle managementoplossingen). Daarvoor werkte hij als verkoper bij de foto- en multimedia groep Spector Photo. Van Peteghem heeft een licentiaatsdiploma in communicatiewetenschappen van de Universiteit Gent en een Master in Marketing Management van de Vlerick Leuven Gent Management School.

Bij SAS vervangt hij Patrick Van Deven die onlangs overstapte naar SAP. http://datanews.knack.be/ict/nieuws/patrick-van-deven-van-sas-naar-sap/article-4000601305600.htm

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content