GIMV schuift aan de top

Bij de directie van de Corporate Investment-poot van investeerder GIMV zijn enkele verschuivingen doorgevoerd. Geert-Jan van Logtestijn krijgt nu de leiding over de Belgische en Nederlandse activiteiten.

Bij de directie van de Corporate Investment-poot van investeerder GIMV zijn enkele verschuivingen doorgevoerd. Geert-Jan van Logtestijn krijgt nu de leiding over de Belgische en Nederlandse activiteiten.

GIMV heeft Geert-Jan van Logtestijn benoemd tot Executive Vice-President Corporate Investment België en Nederland. Met andere woorden: binnen GIMV Corporate Investment zullen zowel het Belgische als het Nederlandse investeringsteam aan hem rapporteren. “Beide teams blijven zelfstandig opereren, maar zullen hun investeringsbeleid en competenties in de Benelux-markt nog meer op elkaar kunnen afstemmen,” zo klinkt het. Corporate Investment is de afdeling binnen GIMV die zich toespitst op groeikapitaal en management buy-out (MBO) en buy-in (MBI) financiering.

Als directeur van Corporate Investment België en Nederland volgt Geert-Jan van Logtestijn Guy Mampaey en Paul Deiters op, die respectievelijk het Belgische en Nederlandse Corporate Investment-team leidden. Van Logtestijn zelf stond tot voor kort aan het hoofd van Ernst & Young Transaction Advisory Services in Nederland.

Guy Mampaey schuift vanaf 1 september naar een andere topfunctie, als Executive Vice-President Corporate Investment Projects. “Hij zal zich in deze nieuwe functie toespitsen op specifieke Corporate Investment transacties in de bestaande kernmarkten van GIMV en instaan voor de uitbouw van de relatie met een aantal Europese buy-out fondsen waarin GIMV actief is.” Paul Deiters, die Corporate Investment Nederland (opererend onder de naam ‘Halder’) leidde, “koos ervoor om na een lange carrière in private equity de fakkel door te geven,” aldus het persbericht.

Overigens werd het Belgische Corporate Investment team nog versterkt met twee nieuwe investeringsmanagers: Bart Houben en Wouter Verlinden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content