Herbert Martens moet DigiTribe in Vlaanderen op de kaart zetten

Herbert Martens

IT-dienstenleveranciers DigiTribe wil uitbreiden in Vlaanderen. Dat doet het met de komst van Herbert Martens, die zowel op commercieel als HR-vlak voor groei moet zorgen.

DigiTribe is een scale-up uit Oudergem die sinds 2017 bestaat. Het bedrijf levert naar eigen zeggen adviesdiensten aan multinationals en bedrijven uit de Bel20, met onder meer Belfius, Crelan, Fluxys, Infrabel en Arvesta als klant. Het legt zich toe op drie takken: ICT-architectuur & cloud, Risk & cybersecurity en transformation management.

De komende jaren wil het bedrijf verder uitbreiden in Vlaanderen en trekt daarom Herbert Martens aan die business relationship manager wordt. Hij moet zowel de commerciële groei als rekrutering in het noorden van het land verzorgen.

Martens begon zijn loopbaan bij Accent Jobs, maar werkte de afgelopen acht jaar voor Robert Half, nadien begon hij op zelfstandige basis. Vanuit die laatste rol trekt hij nu naar DigiTribe.

DigiTribe telt momenteel 125 experts en haalde vorig jaar een omzet van 15 miljoen euro. De ambitie is om het aantal mensen tegen eind 2024 te verdubbelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content