Hans Vets aan het hoofd van Logica België

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Ict-dienstenbedrijf Logica heeft Hans Vets benoemd als ‘vice president’ voor België. Hij werkte tot een jaar geleden als ceo voor Ordina België. Hans Vets (49) volgt Eric Guyot op, die sinds september vorig jaar die functie ad interim vervulde nadat de vorige baas van Logica België, Paul Langendoen, cfo voor Logica Benelux was geworden. Vets zal rapporteren aan Seamus Keating, president voor Logica Benelux. Hans Vets werkte tot vorig jaar als ceo van Ordina België als ceo. Hij kreeg in januari 2011 onverwachts te horen dat hij plaats moest ruimen en vervangen werd door Franky Van Damme. Hij was er toen al 7 jaar aan de slag.

Ict-dienstenbedrijf Logica heeft Hans Vets benoemd als ‘vice president’ voor België. Hij werkte tot een jaar geleden als ceo voor Ordina België.

Hans Vets (49) volgt Eric Guyot op, die sinds september vorig jaar die functie ad interim vervulde nadat de vorige baas van Logica België, Paul Langendoen, cfo voor Logica Benelux was geworden. Vets zal rapporteren aan Seamus Keating, president voor Logica Benelux.

Hans Vets werkte tot vorig jaar als ceo van Ordina België als ceo. Hij kreeg in januari 2011 onverwachts te horen dat hij plaats moest ruimen en vervangen werd door Franky Van Damme. Hij was er toen al 7 jaar aan de slag. In 2004 verkocht Hans Vets immers zijn bedrijf The Vision Web aan Ordina Nederland en werd hij gevraagd om Ordina Belgium uit te bouwen. Tussen 1993 en 1999 werkte Vets nog voor Origin International, als Global Director SAP.

Logica België wordt geen ‘walk in the park’ voor Vets. In de Benelux maakt het bedrijf nog verlies. Daarom kondigde de Britse groep in december aan dat er wereldwijd 1300 jobs zouden verdwijnen, waarvan bijna de helft (450 à 550) in Nederland en België. Het grootste deel van die jobs zou in Nederland geschrapt worden, maar ook in België vallen er ontslagen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content