Henri van der Vaeren nieuwe baas SAP Belux

Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Henri van der Vaeren verlaat Colt na ruim zes jaar.

Henri van der Vaeren verlaat Colt na zes jaar en gaat aan de slag bij SAP België en Luxemburg. De telecomspecialist komt voor het eerst in de softwaresector terecht.

De 43-jarige Henri van der Vaeren komt bij SAP België aan het hoofd van zo’n 260 medewerkers. Hij volgt er Danny Van Heck op, die in februari voor een sabbatical koos.

SAP België werd sindsdien geleid door Augusto Abbarchi, de voormalige baas van SAP Italië. Danny Van Heck is inmiddels opnieuw aan de slag bij SAP in een internationale functie als vice president Transformation Services.

Henri van der Vaeren, gehuwd en vader van drie dochters, studeerde aan de Solvay school als handelsingenieur. Hij startte in 1994 bij France Telecom Belux, maar bouwde zijn loopbaan vooral uit binnen de bedrijfsafdeling van Belgacom. Hij bleef er negen jaar tot hij in 2004 aangetrokken werd door Colt als managing director Benelux. In augustus 2006 kreeg hij een internationale functie en verhuisde hij naar Londen waar hij verantwoordelijk werd voor zeven landen, waaronder Groot-Brittannië, Frankrijk en België.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content