Inetum België stelt CDO Tim Lemmens aan als Operations Director

Tim Lemmens. © Inetum
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

Tim Lemmens, Chief Digital Officer bij Inetum België, heeft voortaan ook de leiding over de operationele activiteiten bij het IT-dienstenbedrijf.

In zijn bijkomende rol als Operations Director zal Lemmens (38) zich focussen op het stroomlijnen van de operationele activiteiten, modellen en processen van Inetum België. Daarnaast zal hij de ‘right-shoring’ strategie van het bedrijf verder uitrollen, waarbij Inetum via een on-/offshore leveringsmodel en GenAI-industrialisatie verschillende werkmodellen aanbiedt aan zijn klanten.

Operationele transformatie

Lemmens heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de IT-sector. Voordat hij de Inetum Group vervoegde, was hij consultant bij Oracle en werkte hij bijna zes jaar als Director of Group IT bij Cegeka. Bij Inetum België is hij sinds oktober 2020 aan de slag als Chief Digital Officer en werd hij ook lid van het managementteam. ‘Zijn expertise zal ons helpen om onze operationele transformatie te versnellen en onze positie als Europese leider in de digitale sector te versterken’, zegt Johnny Smets, General Manager van Inetum België.

Inetum is aanwezig in 19 landen, telt zo’n 28.000 medewerkers en genereerde in 2023 een omzet van 2,5 miljard euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content