Internetpetitie tegen terugkeer Fagard

Er circuleert een petitie op het internet onder de noemer “Fagard out of Belgacom”.

De terugkeer van Concetta Fagard bij Belgacom blijft reacties uitlokken. Woensdag circuleerde een petitie op het internet onder de noemer “Fagard out of Belgacom”. Volgens de krant De Standaard is de petitie het werk van enkele Belgacom-werknemers. Bij het bedrijf zelf wil men geen commentaar kwijt op de zoveelste demarche tegen de persoonlijke assistente van de topman.

De petitie staat geregistreerd op de website http://lapetition.be. De initiatiefnemers menen dat “de toekomst van Belgacom beter en succesvoller zou zijn zonder haar (Fagard, nvdr)”. Ze roepen de bestuurders ook op om de soap te stoppen, ter motivatie van de andere 16.000 werknemers van het bedrijf.

Woensdagnamiddag had een zestigtal mensen de petitie ondertekend. Ze tekenen enkel met hun voornaam, uit vrees voor represailles. Toch zou elke stem verbonden zijn met een bestaand e-mailadres, om de petitie zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.

De commentaren op de internetpetitie tonen dat het vooral werknemers, ex-personeelsleden of klanten zijn die zich aangesproken voelen om te tekenen.

“Ik ben beschaamd Belgacom-werknemer te zijn (…) Een regelrechte schande (…) Als Bellens deze beslissing doordrukt, ga ik weg bij Belgacom”, zijn maar enkele van de vernietigende commentaren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content