Jan Picavet en Jan De Schepper in kapitaal Skelia

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Dat Patrik Vandewalle, ex-Econocom, zich nu bezighoudt met Skelia, schreven we al. Nu stappen ook Jan Picavet en Jan De Schepper mee in het kapitaal.

Dat Patrik Vandewalle, ex-Econocom, zich nu bezighoudt met Skelia, schreven we al. Nu stappen ook Jan Picavet en Jan De Schepper mee in het kapitaal.

[Skelia] is gespecialiseerd in nearshoring. Het zet structurele ict-teams op in Oekraïne, en stelt de klanten in staat om die teams gewoon over te nemen als ze dat wensen. Naast Vandewalle zijn Koen Anseeuw (46) en Olivier Istace (38) de drijvende krachten achter het bedrijf.

De aandeelhoudersstructuur van Skelia wordt nu verder uitgebreid met Jan Picavet en Jan De Schepper. “Onze ambities zijn om tegen 2012 uit te groeien tot een internationaal bedrijf van 500 werknemers. Ik ben dan ook verheugd dat 2 ervaren managers als Jan Picavet en Jan De Schepper zich scharen achter ons project, als aandeelhouder en adviseur”, zegt Patrik Vandewalle in het persbericht.

Jan Picavet is een ervaren ondernemer die onder meer zetelt in raden van bestuur als Netfund Europe, HR Technologies en Unified Post. Hij was tevens aandeelhouder en bestuurder bij Case Consult, het latere USWeb/CKS. Jan De Schepper was tot eind 2008 ceo van Telindus. Hij is vertegenwoordigd in raden van bestuur van verschillende organisaties waaronder ADM, Inventive Designers, IOS en Nascom.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content