Jean-François Herremans gaat EASI Luxemburg leiden

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Ict-dienstenbedrijf EASI heeft Jean-François Herremans aangesteld tot country manager voor het Groothertogdom Luxemburg.

Ict-dienstenbedrijf EASI heeft Jean-François Herremans aangesteld tot country manager voor het Groothertogdom Luxemburg.

Herremans (31) moet de Luxemburgse entiteit verder uitbouwen. Hij wordt ook verantwoordelijk voor de verkoop en dienst na verkoop en zal een team van 15 lokale medewerkers leiden.

“De Luxemburgse markt vraagt om een specifieke lokale aanpak, vandaar dat ik de directie heb voorgesteld om volop te investeren in een nieuwe managementstructuur voor Luxemburg”, aldus Jean-François Herremans. “We mikken op een groei van 50 procent tegen eind 2013, binnen vijf jaar moet onze omzet verdubbeld zijn. Dat willen we realiseren door interne en externe groei, door bijvoorbeeld overnames van bedrijven.”

Herremans studeerde in 2001 af als Handelsingenieur en ging onmiddellijk aan de slag bij EASI. Hij werkte er achtereenvolgens als consultant, commercieel verantwoordelijke (2006), account manager (2008) en sales manager (2009). In die functie werd hij ook lid van het directiecomité van de EASI Groep, een rol die hij blijft uitvoeren in zijn nieuwe functie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content