Jonas Dhaenens is ICT Personality of the Year

Jonas Dhaenens © .

De oprichter van Combell en ceo van Intelligent wordt door Data News uitgeroepen tot ICT Personality of the Year. Hij volgt daarmee Jürgen Ingels op.

Dhaenens, 33 jaar, zette met Combell in 1999 al de eerste stappen in hosting en domeinnamen. Samen met Frederik Poelman breidde hij het bedrijf vanaf 2002-2003 stelselmatig uit door concurrenten over te nemen. Vandaag leidt Dhaenens Intelligent, de holding boven Combell en het Nederlandse Sentia. Dat bedrijf is vandaag de grootste cloudprovider in de Benelux met een omzet van meer dan 60 miljoen euro en 300 werknemers.

De redactie van Data News kiest de ICT Personality of the Year op basis van het parcours van Dhaenens, zijn sterke persoonlijkheid, ondernemerschap en zijn zichtbaarheid in de ict-sector. Hij volgt daarmee andere prominenten op zoals Jürgen Ingels, Dries Buytaert en Eric Van Zele.

De prijs werd uitgereikt tijdens de Data News Awards for Excellence voor zo’n 1.100 aanwezigen. Naast de ICT Personality reikte Data News ook 14 awards uit aan technologiebedrijven die zich onderscheiden op vlak van innovatie, marktimpact, customer support en andere segmenten.

In de papieren versie van Data News van 13 mei kan je het interview met Jonas Dhaenens nalezen. De foto’s van de Data News Awards zijn vanaf vrijdagmiddag 13 mei te bekijken op www.datanews.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content