Joost Rommelaere aan de slag bij Terumo

Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Joost Rommelaere moet er de SAP-implementatie uitbouwen.

Joost Rommelaere, de gewezen cio van de Tessenderlo Group, is voortaan te vinden bij de Japanse multinational Terumo, gespecialiseerd in oplossingen voor de gezondheidsmarkt. Hij moet er de SAP-implementatie uitbouwen.

Joost Rommelaere, die ook erg actief is binnen het CIOforum, verliet midden vorig jaar verrassend de Tessenderlo Group waar hij cio was. Nu is hij aan de slag bij de Japanse multinational Terumo, dat in ons land zijn Europse hoofdzetel heeft in Haasrode, bij Leuven. Als Programme Manager leidt hij er de erp-implementatie om in minder dan één jaar tijd in alle Europese vestigingen op het nieuwe systeem draaiende te hebben.

Joost Rommelaere is burgerlijk ingenieur aan de UGent, haalde een diploma Control and Information Technology aan de universiteit van Manchester en een MBA aan de Vlerick school. In 1997 ging hij bij Tale & Lyle aan de slag als Supply Chain Team Lead. In 2001 werd hij bij Pioneer European IT Director. Zes jaar later werd hij aangetrokken door de Tessenderlo Group.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content