Joris van Oers wordt ceo van BT Benelux

Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

Joris van Oers wordt de nieuwe ceo van BT Benelux. Van Oers zal verantwoordelijk zijn voor de activiteiten van BT in België, Nederland en Luxemburg.

Joris van Oers wordt de nieuwe ceo van BT Benelux. Van Oers zal verantwoordelijk zijn voor de activiteiten van BT in België, Nederland en Luxemburg. Joris van Oers komt van De Telefoongids Holding, waar hij ceo was. De Telefoongids Holding is de Nederlandse tak van European Directories, waar hij ook deel uitmaakte van het uitvoerend comité. European Directories SA (EDSA) is een lokaal search- en leadgeneratiebedrijf met activiteiten in zes Europese landen.

Overigens draait van Oers al een tijdje mee in de sector. Hij begon zijn carrière bij KPN, waar hij tot 2009 een aantal senior managementposities bekleedde. In zijn meest recente rol bij KPN was hij als managing director van de corporate solutions-divisie verantwoordelijk voor ict-integratie en outsourcingprojecten. Ook Sympac, op dat moment onderdeel van de internationale mobiele divisie van KPN, viel onder zijn verantwoordelijkheden.

“Het is een genoegen om Joris te verwelkomen in de BT-familie”, aldus president voor Europa en Latijns-America bij BT Global Services Corrado Sciolla. “De Benelux is altijd een succesvolle regio geweest voor BT. Veel grote multinationals zijn er gevestigd, en een groot deel van ’s werelds toonaangevende bedrijven is actief in de regio.”

“Daarnaast bevinden zich in de Benelux vele belangrijke internationale organisaties die gebruik maken van ons wereldwijde bereik en lokale infrastructuur en expertise. Joris brengt een schat aan ervaring in de sector en uitgebreide marktkennis met zich mee die zullen helpen de zakelijke impact van het geweldige Benelux-team te maximaliseren.”

De benoeming van Joris gaat in op 1 september. Hij zal Edwin Hageman vervangen, die BT verlaat voor een andere uitdaging.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content