Kris Vervaet ruilt Belgacom voor Luminus

Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

“Ik ga niet weg uit onvrede bij Belgacom”, benadrukt hij.

Kris Vervaet stapt na 18 jaar op bij Belgacom en gaat aan de slag als chief commercial officer bij energieleverancier EDF-Luminus. “Ik ga niet weg uit onvrede bij Belgacom”, benadrukt hij.

Kris Vervaet, een burgerlijk ingenieur van de UGent, begint op 1 maart bij EDF-Luminus. Hij wordt er verantwoordelijk voor sales en marketing en customer support.

Het Belgische hoofdkantoor bevindt zich in Brussel “maar er zijn heel wat linken met de hoofdzetel van de groep in Parijs. Ik kijk uit om ook met andere nationaliteiten te werken”, aldus Vervaet die in tegenstelling tot andere Belgacom topmensen, uit eigen beweging de nationale operator verlaat.

Toch was Belgacom het enige bedrijf waarvoor Kris Vervaet heeft gewerkt. Hij kon er een mooie loopbaan uitbouwen, stond mee aan de wieg van breedband adsl en digitale televisie, en doorliep bijna alle geledingen, van product manager tot verkoopsdirecteur in de bedrijfsafdeling.

De jongste jaren was hij vice president marketing en sales, eerst voor de kmo-omgeving, recent voor het channel-segment.

Bij EDF-Luminus kan hij ook zijn telecomervaring inbrengen met de uitbouw van slimme meters en smart grid.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content