Logica België krijgt Nederlander aan het hoofd

Logica België krijgt na het vertrek van Steven Van Hoorebeke nu Paul Langendoen aan het hoofd.

Logica België krijgt na het vertrek van Steven Van Hoorebeke nu Paul Langendoen aan het hoofd.

De Nederlander Paul Langendoen (43) was tot dusver managing director van de divisie Consulting & Professional Services van Logica Nederland en maakte deel uit van het Nederlandse managementteam. In zijn nieuwe rol rapporteert hij aan de ceo van Logica Benelux, Wilbert Kieboom.

Langendoen werkt pas sinds vorig jaar voor Logica. Voordien was hij sinds 1994 aan de slag bij Origin en Atos Origin op verschillende managementsposities. In de laatste jaren was hij vanuit Brussel verantwoordelijk voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de regio Azië-Pacific. In een eerdere rol was hij cfo van Atos Origin Benelux. Paul heeft bedrijfskunde in Rotterdam en Montreal gestudeerd en heeft een mba.

Zoals bekend was Logica op zoek naar een nieuwe Belgische topman na het vertrek van Steven Van Hoorebeke naar Fujitsu Belux.

Jan Staes, die in het verleden onder meer 10 jaar lang managing director was van Sun Belux, werd op zijn beurt aangesteld als Managing Director Utilities, Telco, Industry & Public. Hij vervangt Dirk Momont, die ook onlangs bij Logica vertrokken is.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content