Luc Thierens ceo van Multicap

Luc Thierens. © Multicap

Luc Thierens leidt voortaan Multicap. De nieuwe ceo werkte in het verleden al voor de draadloze leverancier maar keert nu als ceo.

Vandaag is de eerste officiële werkdag van Thierens bij Multicap. “Het blijft een zeer technisch gedreven bedrijf waar ik naar terugkeer”, klinkt het. Thierens werkte van 2006 tot 2013 al eerder voor Multicap als sales & marketing manager. Na een kleine twee jaar bij Aucxis, waar hij verantwoordelijk was voor business development, verhuist hij nu terug naar zijn vorige werkgever.

Multicap telt vandaag acht werknemers. De ambities zijn om verder te groeien binnen de Benelux met een volledige focus op wireless. “Dat is zowel M2M, straalverbindingen als wifi. Er zijn genoeg opportuniteiten want iedereen wil vandaag meer draadloos werken en dan heb je nood aan een degelijke stabiele partner zoals wij.”

Naar de toekomst toe wil thierens het gamma ook uitbreiden. “We willen meer producten en diensten leveren als value added distributor. Enkel de voiceproducten gaan we afstoten. Dat doen we omdat we ons echt volledig op draadloze communicatie willen storten.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content