Luc Van De Velde en Peter Dedrij weg bij Microsoft

Luc Van De Velde © .

De Director voor de Developer & Platform group bij Microsoft Belux verlaat het bedrijf. Ook Peter Dedrij van het MIC vertrok recent.

Van De Velde was de man die het technische publiek van Microsoft enthousiasmeerde. Vorige week legde hij nog uit aan Data News uit Hoe Microsoft meer de openbron-kaart trekt met het .Net Core Framework. Hij werkte sinds 1999 bij Microsoft waarvan de laatste zeven jaar in zijn meest recente functie. Daarvoor werkte hij onder meer bij Computer Associates en Raet.

Ook Peter Dedrij, directeur van het Microsoft Innovation Center Vlaanderen, vertrok recent. Hij ruilt het MIC voor Limburgse drones. Als zaakvoerder van D3 Consulting wordt hij business development manager voor de Fruit- en Dronevalley in Brustem (St-Truiden).

Microsoft bevestigt het vertrek van beiden en wenst hen veel succes toe. Maar dat ze beiden in een korte periode vertrekken kadert niet in een herstructurering, klinkt het. “Luc van de Velde heeft in onderling overleg beslist dat het de juiste moment was om Microsoft te verlaten en een nieuwe wendig aan z’n carrière te geven. Microsoft is hem erg dankbaar voor zijn grote inzet van de afgelopen jaren.” Aldus Microsoft Belux.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content