Luc Van de Velde wordt ceo van RecoMatics

Luc Van de Velde © .

De ex-Microsoftman leidt voortaan de specialist in document management en verwerking. De huidige ceo blijft aan als voorzitter.

Van de Velde was tot eind vorig jaar director van de Developer & Platform Group bij Microsoft Belux. Kort na zijn vertrek begon hij in februari bij RecoMatics als productverantwoordelijke. Sinds deze week neemt hij de fakkel over van Wilfried Geulleaume die het bedrijf sinds 2005 leidde en ook meerderheidsaandeelhouder is.

RecoMatics bestaat sinds 1995 en helpt bedrijven met documenten om te gaan door het verbeteren van administratieve processen met automatische documentherkenning- en verwerking.

Onder Van de Velde is het de bedoeling om te groeien met behulp van Vycunia, het pas gelanceerde SaaS product. “Luc heeft als opdracht om het ambitieus groeiplan dat we hebben goedgekeurd te realiseren”, zegt Geulleaume. “Met het lanceren van ons eerste SaaS product, Vycunia, heeft RecoMatics op verschillende domeinen nood aan een andere aanpak. Luc heeft de juiste achtergrond om RecoMatics die ambitie te helpen realiseren.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content