Martine Tempels is ‘ICT Woman of the Year’

Martine Tempels, senior vice president Telenet for Business is door Data News verkozen als ‘ICT Woman of the Year’. Karlien Vanden Eynde (Microsoft) is de eerste ‘Young ICT Lady of the Year’. Martine Tempels staat aan het hoofd van de bedrijfsafdeling van Telenet, met een 300-tal medewerkers goed voor een omzet van zo’n 300 miljoen euro. De jury prees haar leiderschapskwaliteiten en impact op de business. Data News stelde een lijst van tien topvrouwen samen, op basis van zes criteria: Belg of in België wonen, cio of ceo, persoonlijkheid, leadership, visibiliteit en impact op de business of de sector. Bijna 4.000 lezers van Data News brachten vervolgens via de website datanews.be hun stem uit.

Martine Tempels, senior vice president Telenet for Business is door Data News verkozen als ‘ICT Woman of the Year’. Karlien Vanden Eynde (Microsoft) is de eerste ‘Young ICT Lady of the Year’.

Martine Tempels staat aan het hoofd van de bedrijfsafdeling van Telenet, met een 300-tal medewerkers goed voor een omzet van zo’n 300 miljoen euro. De jury prees haar leiderschapskwaliteiten en impact op de business.

Data News stelde een lijst van tien topvrouwen samen, op basis van zes criteria: Belg of in België wonen, cio of ceo, persoonlijkheid, leadership, visibiliteit en impact op de business of de sector. Bijna 4.000 lezers van Data News brachten vervolgens via de website datanews.be hun stem uit.

Voor het eerst werd ook de ‘Young ICT Lady of the Year’ verkozen. Daarvoor kwamen 46 dames jonger dan 30 jaar in aanmerking. De jury bepaalde de top-3 waarna de voting de winnares aanduidde. Dat werd Karlien Vanden Eynde, business development manager voor de hosting business bij Microsoft.

Martine Tempels en Karlien Vanden Eynde werden gelauwerd tijdens het ‘She Goes ICT’-event van Data News in de Brusselse Concert Noble.

Meer info op www.datanews.be/shegoesict

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content