Micha Berger wordt CTO van Telenet

Telenet heeft een opvolger gevonden voor Jan Vorstermans. Micha Berger gaat vanaf deze zomer zijn functie overnemen.

Telenet heeft een opvolger gevonden voor Jan Vorstermans, die na tien jaar het bedrijf in mei verliet. Micha Berger gaat vanaf deze zomer zijn functie overnemen.

Berger komt aan het hoofd van het engineering departement en de service assurance groep. Hij rapporteert daarbij rechtstreeks aan ceo John Porter en wordt ook lid van het senior leadership team van het bedrijf. De man is 42 en heeft de dubbele Israëlisch-Amerikaanse nationaliteit. Hij woont momenteel in Amsterdam, is gehuwd en heeft drie kinderen.

Telenet vist met de benoeming van Berger opnieuw in de vijver van meerderheidsaandeelhouder LIberty Global. De man werkt sinds 2006 voor de groep. Eerst als manager van het engineering department bij UPC Nederland. Sinds 2010 is hij vicepresident bij Liberty Global voor Horizon Next Generation, de ontwikkeling van digitale televisie en product rollout.

Voor zijn tijd bij Liberty Global werkte Berger hij HOT Israël waar bij onder meer verantwoordelijk was voor video-on-demand en de ontwikeling van het interactieve digitale serviceplatform.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content