Michael Verveckken leidt voortaan Fujitsu Belgium

© Fujitsu
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Michael Verveckken is de nieuwe Managing Director bij Fujitsu Belgium. Hij neemt de fakkel over van Yves de Beauregard die zich vanaf nu volledig focust op de verdere uitbouw van de digital business in Europa.

Michael brengt bijna 15 jaar ervaring in de ICT-sector mee naar Fujitsu. Zijn loopbaan startte Michael hij als Business Development Manager bij MedcomSoft in Canada, waarna hij 12 jaar bij Hewlett Packard Enterprise aan de slag was in verschillende managementfuncties voor België en ook Europa. Sinds april 2017 was hij Sales Director BeLux bij DXC. Michael Verveckken neemt sinds 2 september de rol van Managing Director van Fujitsu Belgium over van Yves de Beauregard.

Yves de Beauregard combineerde al enkele jaren de job van Managing Director met een leidinggevende functie bij de afdeling Digital Business Solutions EMEIA. Daaronder vallen onder meer ook quantum computing, AI, RPA en blockchain. Yves de Beauregard zal zich vanaf nu volledig focussen op de verdere uitbouw van die afdeling in Noord- en West-Europa.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content