Michel Verwaerde country manager Easynet België

Michel Verwaerde © Easynet
Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

Michel Verwaerde is de nieuwe country manager van Easynet België. Hij was sinds drie jaar aan boord bij de netwerkoperator.

De 46-jarige Michel Verwaerde komt als country manager aan het hoofd van een team van 44 medewerkers, goed voor een omzet van ruim 16,5 miljoen euro. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan managing director Christophe Verdenne, bij Easynet verantwoordelijk voor Zuid-Europa.

Michel Verwaerde is afkomstig uit Poperinge en heeft dus West-Vlaamse roots. Hij studeerde in Brussel toegepaste economische wetenschappen aan de Vlekho. Hij heeft bijna zijn hele loopbaan in de sales doorgebracht. Eerst als key accountmanager bij Pendax International. In 1998 trekt hij als sales manager naar Tree Associates. Vier jaar later wordt hij verkoopdirecteur bij T-Systems, de integratie-afdeling van Deutsche Telekom, waar hij tot maart 2011 blijft. In april van dat jaar ging hij aan de slag bij Easynet als sales en marketingdirecteur.

Michael Verwaerde woont in Steenokkerzeel, bij Zaventem, is 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen, een dochter van 18 en een zoon van 15. Tot voor kort was hij een fervente beoefenaar van de gevechtsport Taekwondo. Zijn hobies zijn ‘koken, lekker eten en hard werken’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content