Mobistar krijgt hulp van Orange-luitenant

Mobistar krijgt Jérémie Dutray als Chief Operating Officer. De man komt vanuit het hoofdkwartier van Orange om de transformatie van het bedrijf af te handelen.

Mobistar krijgt Jérémie Dutray als Chief Operating Officer. De man komt vanuit het hoofdkwartier van Orange om de transformatie van het bedrijf af te handelen. Dutray is 37 en is momenteel kabinetsdirecteur van Orange-ceo Stéphane Richard. Daarnaast zetelt hij in enkele dochtermaatschappijen van de Orange-groep. Hij werkt sinds 2010 voor de Franse telecomreus en moet bij Mobistar vanaf 1 september het bedrijf mee transformeren en nieuwe activiteiten ontwikkelen. Ook staat hij in voor de coördinatie van de operationele activiteiten en de uitvoering van het strategisch plan 2015/2020. Hij rapporteert daarbij aan ceo Jean-Marc Harion.

De nieuwe coo, die overigens geen bestaande functie vervangt, studeerde aan de Ecole Polytechnique, de Ecole Nationale Supérieure des Télécommunications en heeft een diploma in financiën. Voor hij bij Mobistar terechtkwam werkte hij op het kabinet van de Franse minister van Economie en Financiën.

Update 11/07/2014:

Jérémie Dutray zal rapporteren aan ceo Jean-Marc Harion en staat dus niet op gelijke hoogte als de ceo zelf. Het artikel werd aangepast om dit recht te zetten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content