Nico Van Buitenen van McAfee naar Infradata

Nico Van Buitenen wordt vanaf 1 augustus de nieuwe managing director van netwerkintegrator Infradata. Hij was vijf kwartalen aan de slag bij McAfee.

Nico Van Buitenen wordt vanaf 1 augustus de nieuwe managing director van netwerkintegrator Infradata. Hij was vijf kwartalen aan de slag bij McAfee.

De 46-jarige Nico Van Buitenen kiest “voor het ondernemerschap” en wordt managing director van het Belgisch kantoor van de Nederlandse integrator Infradata met hoofdzetel in Leiden. Het heeft ook kantoren in Groot-Brittannië en Polen.

Het Belgische kantoor werd in 2008 geopend. http://datanews.knack.be/ict/nieuws/nederlandse-infradata-opent-belux-uitvalsbasis/article-1194718264836.htm. Infradata levert technologie aan telecomoperatoren en internet dienstenleveranciers. Referenties zijn onder andere Telenet, Mobistar, Combell, Nucleus, Destiny en Netlog, In 2010 haalde het internet exchange Freebix binnen. http://datanews.knack.be/ict/nieuws/infradata-levert-freebix-nieuw-netwerk/article-1194818430233.htm. De doelstelling voor dit jaar is een Belgische omzet van 5 miljoen euro.

Infradata is voor Nico Van Buitenen geen onbekende want het is één van de integratoren van Juniper waar hij bijna acht jaar aan de slag was en doorgroeide tot regionaal Benelux directeur. Eerder was hij meer dan vijf jaar verkoopdirecteur bij Nortel. In april 2012 stapte hij over naar securityspecialist McAfee. Daar liet hij vijf kwartalen van groei optekenen.

Nico Van Buitenen is een stevige bluesgitarist en speelt met z’n groep Chilly Willy op heel wat festivals. Hij is tevens voorzitter van de nieuwe fusieclub Averbode-Okselaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content