Nieuwe bestuursstructuur bij digitale campus BeCentral

Céline Vaessen en Charlène Crespel. © BeCentral
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

BeCentral heeft Charlène Crespel aangesteld als nieuwe CEO. Tegelijk werd Céline Vaessen (Chief Investment Officer bij SFPIM) bij de digitale campus benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur, als opvolger van Omar Mohout.

BeCentral, gelegen boven het Centraal Station van Brussel, verenigt als campus 65 organisaties, waaronder start-ups, scale-ups, NGO’s en universiteiten. ‘Met Crespel en Vaessen aan het roer wordt BeCentral een broedplaats voor de digitale ambities van de toekomst, een plaats waar studenten, ondernemers, CEO’s, jong en oud, in harmonie kunnen samenwerken’, klinkt het in een persbericht.

Europese pijler

‘Als CEO kan ik ons bereik voor inclusie en diversiteit in de techwereld uitbreiden, terwijl we trouw blijven aan onze kernwaarden’, zegt Charlène Crespel. ‘Céline en ik hebben de ambitie om van BeCentral een Europese pijler in technologieonderwijs en ondernemerschap te maken.’

Op 25 april zal BeCentral ook een nieuwe verdieping in gebruik nemen boven het Centraal Station van Brussel, waarmee de campus uitbreidt tot meer dan tienduizend vierkante meter. ‘Op deze datum worden tevens de nieuwe ambities voor BeCentral onthuld’, luidt het nog.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content