Philippe La Fornara leidt software AG Zuid-Amerika

Philippe La Fornara was bij Software AG al Senior Vicepresident voor Zuid-Europa. Dat wordt nu uitgebreid met Latijns-Amerika.

Philippe La Fornara was bij Software AG al Senior Vicepresident voor Zuid-Europa. Dat wordt nu uitgebreid met Latijns-Amerika.

De Belg was al verantwoordelijk voor Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en de Benelux, maar wordt nu benoemd tot Chief Operating Officer Region Europe South/Latam. Dat betekent dat ook Oost-Europa, Zwitserland, Oostenrijk, Latijns-Amerika en Israël onder zijn bevoegdheid vallen. De nieuwe structuur moet zorgen voor wereldwijde synergiën en heeft volgens Software AG al resultaten opgeleverd in het laatste kwartaal van vorig jaar.

Philippe La Fornara werkt sinds oktober 2012 voor het bedrijf. Hij behaalde een diploma ingenieur aeronautica en heeft 25 jaar internationale ervaring in ict management. Voor hij bij Software AG belandde was hij onder meer vicepresident verkoop en algemeen directeur bij Unisys Emea voor technologie, consulting en integratie-oplossingen.

“Met de uitbreiding van de regio zullen we een nog sterker team kunnen vormen, samengesteld uit specialisten die dezelfde beste praktijken delen,” zegt La Fornara in een persbericht. “We hebben ook zwaar geïnvesteerd in de competenties, methodologie en oplossingen zodat onze klanten een maximum aan voordelen kunnen halen uit de nieuwe technologieën en trends zoals mobiliteit, big data en cloud.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content