Philippe Rogge wordt verkoopdirecteur bij Microsoft

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Philippe Rogge die in februari nog moest vertrekken bij Option, wordt nu verkoopdirecteur voor de grote bedrijven en partners bij Microsoft.

Philippe Rogge die in februari nog moest vertrekken bij Option, wordt nu verkoopdirecteur voor de grote bedrijven en partners bij Microsoft.

Philippe Rogge volgt Ludo Wijckmans op die internationaal doorgroeit bij Microsoft. Rogge moest in februari nog de deur van Option achter zich toe trekken, waar hij de in eind 2008 nog nieuw gecreëerde functie van chief operating officer bekleedde. Hij was zo de feitelijke nummer twee van het bedrijf, onder ceo Jan Callewaert, die de dagelijkse operaties in handen kreeg.

Rogge kwam van Belgacom, waar hij 8 jaar aan de slag was geweest, in zijn laatste functie als verantwoordelijke voor business development & strategy enterprise. Daarvoor was hij bij CMB verantwoordelijk voor it en telecom. Zijn loopbaan startte hij bij Esso als it-ontwikkelaar en project manager.

In zijn vrije tijd blijft Rogge actief sporten. Als voormalig topsporter won hij verschillende internationale titels in het zeilen en behoorde hij een tijd tot de wereldtop. Philippe Rogge zetelt overigens ook in de raad van bestuur van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content