Robert Catteau verlaat Axway

Marc Husquinet Marc Husquinet is redacteur van Data News.

Robert Catteau, die 65 wordt, verlaat Axway.

Robert Catteau, die 65 wordt, verlaat Axway. In 2010 droeg hij al zijn functie van algemeen directeur van Axway Benelux over aan commercieel directeur Jo Van Audenhove.

Robert Catteau begon zijn carrière aan de it-gebruikerskant. Hij werkte 15 jaar voor de Kortrijkse textielgroep Louis Depoortere, waar hij na verschillende softwareontwikkelingfuncties uiteindelijk de verantwoordelijkheid kreeg over het ‘infocenter’ van de groep.

In 1987 stapt hij over naar de leverancierszijde en werkte onder meer voor Wang Labs, Computer Associates, Platinum Technology en Sterling Commerce. In 2001 werd hij aangeworven door de Sopra-groep om het Belgische filiaal nieuw leven in te blazen en de lancering van Axway, gespecialiseerd in de uitwisseling en transformatie van data, te begeleiden.

Sinds 2010 behelst de entiteit de volledige Benelux. Er werken zo’n 20 mensen in Brussel – voor de Belux – en een vergelijkbaar team in Zaltbommel in Nederland. Sinds de zomer van 2011 is Axway onafhankelijk van de Sopra-groep en beursgenoteerd.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content