Securelink krijgt nieuwe CEO

Jo Vander Schueren is de nieuwe CEO van SecureLink © .

Het operationele beheer van SecureLink in België komt in nieuwe handen. De drie oprichters stellen voor het eerst een ceo aan.

Jo Vander Schueren gaat de Belgische activiteiten, goed voor zo’n tachtig mensen, leiden. De nieuwe topman werkt al elf jaar voor het bedrijf. Hij begon als account manager en werkte nadien onder meer als corporate account manager, kwaliteitscoördinator en tot voor kort als sales manager. Een functie die nu wordt ingevuld door Ward Vandenbulcke.

Met Vander Schueren als ceo kunnen de drie oprichters van het bedrijf, Bert van Loco, Frank Staut en Hans Van Erum, zich verder focussen op het groepsniveau en de internationale expansie.

Voor België is de ambitie om te verdubbelen op termijn. “Met een omzetgroei van gemiddeld 15 procent per jaar willen we SecureLink op vijf jaar tijd dubbel zo groot maken. Zowel in omzet als in aantal werknemers”, zegt Vander Schueren. Specifiek mikt hij daarbij op het segment managed security services. In het boekjaar 2014 haalde het bedrijf in België een omzet van 29 miljoen euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content