Stef Devriese wordt country manager Belux bij Document Dialog

Het Nederlandse Document Dialog, dat documentoplossingen levert, heeft voor België en Luxemburg Stef Devriese aangesteld als country manager.

Het Nederlandse Document Dialog, dat documentoplossingen levert, heeft voor België en Luxemburg Stef Devriese aangesteld als country manager.

Devriese zal het Belgische team leiden en moet bestaande relaties verstevigen. Daarnaast zal hij zich richten op de verdere groei van Document Dialog in België en Luxemburg, lees: nieuwe klanten werven en inspelen op nieuwe marktontwikkelingen.

Hij klinkt alvast strijdvaardig: “Het is de voorbije 2 jaar relatief stil geweest rond Document Dialog in België en Luxemburg. Tijd om daar verandering in te brengen. Topprioriteit is onze Belgische klanten te ontmoeten en de relatie met hen verder te verstevigen.”

Document Dialog bespeelt de Belgische markt sinds 1999, vanuit hun kantoor in Heverlee bij Leuven. Belangrijke klanten zijn onder meer ING, Fortis, AXA, KBC en Telenet.

Stef Devriese begon zijn carrière in de it-sector als Customer Marketing Manager bij Toshiba TEC Belgium. Nadien vertegenwoordigde hij het Belgische softwarebedrijf Inventive Designers als Business Development Manager, waarbij hij de strategische accounts van het bedrijf voor zijn rekening nam. Vervolgens werd Devriese Sales Director voor het Zwitserse Assentis Technologies AG, dat software-oplossingen levert voor interactieve en gepersonalseerde zakelijke documenten. Het voorbije jaar was hij Sales & Marketing Manager bij ICMS, een bedrijf dat eigen software ontwikkelt voor informatie- en kennisbeheer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content