Stephane Beauduin verlaat Orange

Stephane Beauduin. © DN
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Chief enterprise & wholesales officer Stephane Beauduin verlaat eind juni Orange. Nicolas De Walsche neemt ad interim zijn taken over.

Stephane Beauduin werkt al 13 jaar bij Mobistar dat pas omgedoopt werd tot Orange. Beauduin nam begin dit jaar zelf de beslissing om zijn carrière een nieuwe wending te geven, maar wou zeker tot na de rebranding blijven. Eind juni verlaat hij Orange. Nicolas De Walsche neemt ad interim zijn taken over.

Beauduin startte als marketingdirecteur – toen nog met Pol Vanbiervliet. In 2009 werd hij chief marketing officer en sinds 2012 stuurde hij de b2b-afdeling aan. “Ceo Jean-Marc Harion wou terug een b2b business unit creëren, en ik heb die opdracht met plezier vervuld. We kwamen toen uitwoelige tijden en moesten b2b helemaal transformeren om een antwoord te bieden op het Telenet-aanbod”, zegt Beauduin die tevreden terugblikt op het gereden parcours en in alle vriendschap vertrekt.

De mobiele Shape-portfolio, de lancering van het Shape&Pulse aanbod voor kmo’s samen met EDPnet, en de groei van de mvno-business zijn enkele mooie pluimen op de hoed van Beauduin.

Tot eind juni verzorgt hij nog de transitie, waarna hij een nieuwe uitdaging gaat zoeken die voortbouwt op het mobiele communicatieluik. “Dat is voor mij de enabler van digitale transformatie. Ik ga nu een ceo-rol zoeken in een bedrijf dat die digitale transformatie ondersteunt of begeleidt.” Dat mag zelfs een internationale rol zijn, voegt Beauduin daar nog aan toe.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content