Steven Van Hoorebeke stapt over naar Fujitsu

Steven Van Hoorebeke, ceo van Logica België, verlaat het bedrijf. Hij gaat op 1 april van start als managing director bij Fujitsu.

Steven Van Hoorebeke, ceo van Logica België, verlaat het bedrijf. Hij gaat op 1 april van start als managing director bij Fujitsu.

Steven Van Hoorebeke (52) gaat in onze contreien het ‘nieuwe’ Fujitsu leiden. Dat bedrijf bestaat enerzijds uit het vroegere Fujitsu-Siemens, dat sinds het uitkopen van Siemens ‘Fujitsu Technology Solutions’ heette, en anderzijds uit Fujitsu Services. Fujitsu, zoals het bedrijf vandaag heet, heeft vandaag dus eigen hardware in huis, evenals een it-dienstenaanbod. Er werken zo’n 300 mensen in België en 80 in Luxemburg.

Steven Van Hoorebeke is afkomstig van Logica, waar hij sinds 2005 ceo voor België was. Hij was naar het toenmalige LogicaCMG overgestapt nadat hij als managing director bij Oracle Belux was vertrokken. Vóór zijn passage bij Oracle was hij al enkele jaren aan de slag geweest bij Logica als consultant. Van Hoorebeke heeft een diploma van burgerlijk ingenieur elektromechanica (UGent) en een master informatica (KU Leuven).

Voor Logica België begint het intussen op een kleine leegloop te lijken. Buiten Van Hoorebeke is recentelijk Dirk Momont vertrokken bij Logica. Momont was er managing director voor de energy, utilities & telecomsector. Hij is nu deputy ceo bij IPGlobalnet geworden.

Partner Content