Tom Wuyts van Belgacom naar Destiny

De voormalig director mobile solutions van Belgacom wordt director Customer Operations bij Destiny.

De voormalig director mobile solutions van Belgacom wordt director Customer Operations bij Destiny. De 38-jarige Wuyts krijgt er naast zijn functie ook een zitje in het executive management committee bij. Hij begint op 1 maart bij het telecombedrijf.

Wuyts werkte tot begin dit jaar bij Belgacom waar hij volgens het bedrijf in onderling overleg vertrok na de organisatorische verschuiving van november. Daarbij werd de functie van Wuyts anders ingevuld wat leidde tot zijn vertrek. In totaal werkte hij 16 jaar voor het bedrijfs, zowel voor Proximus, Telindus als Belgacom.

Destiny wil zichzelf verder uitbouwen en neemt daarom Wuyts in dienst. Eerder trok het bedrijf al Joachim Lauwers (ex Certipost) voor sales & marketing en Dominique Vercammen als cfo aan.

“We zijn erg blij om Tom Wuyts in ons management team te mogen verwelkomen,” zegt ceo Marc Destrée van Destiny. “Zijn rijke telecomervaring, naast zijn uitstekende operationele en people management skills, bieden de toegevoegde waarde die we nodig hebben om Destiny verder te laten groeien. In zijn nieuwe functie als Director Customer Operations is hij verantwoordelijk voor de algemene leiding en verdere uitbouw van onze Operations afdeling, een belangrijke peiler in ons bedrijf en strategisch in de dienstverlening naar onze klanten toe.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content